FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ONZE MISSIE

Onze voetbalclub in Vilvoorde/Peutie streeft naar een inclusieve en diverse gemeenschap door alle leeftijden, vaardigheidsniveaus en achtergronden te verwelkomen.

We willen een verenigd en geïntegreerd clubgevoel bevorderen, waar kinderen, senioren, gehandicapten en meisjes samen kunnen deelnemen, met wederzijds respect voor ieders unieke bijdrage.

Ons doel is niet alleen beperkt tot het voetbalveld, maar ook om een integraal onderdeel van het lokale leven in Vilvoorde te worden, nauw samenwerkend met andere sportclubs en lokale verenigingen.

Daarnaast streven we ernaar om een actieve rol te spelen in preventie-initiatieven, met specifieke aandacht voor onderwerpen zoals drugsmisbruik en pesten.

We willen niet alleen de sportieve en competitieve aspecten benadrukken, maar ook waarden zoals respect voor anderen, teamwork en een gezonde levensstijl bevorderen.

Samen met onze gemeenschap willen we een positieve impact hebben op de individuen en de samenleving als geheel, waarbij we streven naar een gezonde, inclusieve en harmonieuze leefomgeving.

ONZE VISIE

Onze voetbalclub in Vilvoorde streeft naar een inspirerende en duurzame toekomst. We willen een gemeenschap creëren waarin het voetbal fungeert als een krachtig middel om individuele groei, sociale samenhang en gemeenschapsontwikkeling te bevorderen.

Onze visie omvat het streven naar een diverse en inclusieve omgeving, waar iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, vaardigheidsniveau of achtergrond, zich welkom en gewaardeerd voelt.

We zien onze club als een katalysator voor positieve verandering in Vilvoorde, met sterke banden met andere lokale sportclubs en verenigingen. Door samenwerking willen we de sociale cohesie versterken en bijdragen aan de bloei van onze stad.

Daarnaast streven we ernaar om een voortrekker te zijn in maatschappelijke betrokkenheid en preventie. We willen niet alleen voetbalvaardigheden ontwikkelen, maar ook karakter, leiderschap en een gezonde levensstijl bevorderen.

Door actieve deelname aan gemeenschapsactiviteiten en het aanmoedigen van sociaal bewustzijn, hopen we een blijvende impact te hebben op het welzijn van onze leden en de bredere samenleving.

Onze visie is gebaseerd op het idee dat voetbal meer is dan een sport; het is een krachtig middel om positieve verandering te stimuleren en een blijvende erfenis achter te laten in Vilvoorde.

TOP